Wijziging huisstijl

Een nieuwe huisstijl!
Op sommige plekken is het al te bewonderen: onze nieuwe huisstijl! Het is aangepast naar een  moderne look én past bij onze huidige ambities. Belangrijke elementen van dit nieuwe ‘visitekaartje’ zijn ons aangepaste logo en de toevoeging van de frisse slogan:

‘Grafisch producent en dienstverlener voor al uw communicatie’

Aangepast logo
In 2018 is Moduli Print onderdeel geworden van Koninklijke Van der Most. Samenmaken we gebruik van de kansen die de markt en de samenstelling van opdrachtgevers ons biedt. Niet alleen de positie in

Nederland is versterkt, maar ook in België en Duitsland. Samen hebben we veel vakmanschap en kennis in huis om onze producten en diensten verder te ontwikkelen en zo onze opdrachtgevers nog beter van dienst te kunnen zijn. Om aan iedereen te verduidelijken dat we één concern zijn is aan het logo toegevoegd dat Moduli Print onderdeel is van Koninklijke Van de Most.

 

 

 

Frisse slogan
Omdat we, samen met Koninklijke Van der Most, alle grafische producten en diensten kunnen produceren én faciliteren benadrukken we met de slogan dat wij alles in huis hebben om onze opdrachtgevers communicatief te laten slagen. Dit doen wij niet alleen als partner tijdens het implementatieproces voor nieuwe huisstijlen, maar ook in het faciliteren, opzetten, uitvoeren en analyseren van on-en offline campagnes.