Warehousing & logistiek

Full-service warehousing & logistiek –> Beveiligd én optimaal ingericht!

Deze besparingen en daarmee de voordelen liggen met name op het terrein van gecombineerde opslag en transport, accurate voorraadniveaus, één aanspreekpunt en voorraden die altijd up-to-date zijn. Zo creëren we meerwaarde voor onze opdrachtgevers én hun klanten.

Voor de opslag van grondstoffen, halffabricaten en eindproducten beschikken we in Beegden over een eigen distributiecentrum van 3.000 m2. Deze ruimte is opgedeeld in twee geconditioneerde magazijnen die van elkaar gescheiden zijn met brandwerende deuren.

Eén magazijn gebruiken we voor de opslag van drukwerkitems die gereed zijn voor verder vervoer. Het andere magazijn voor de opslag van de blanco papiervoorraad (minimaal 1.500 – 2.000 ton papier beschikbaar op de productiesite).

Naast ons eigen distributiecentrum beschikken we over twee externe opslaglocaties voor eindproducten waaronder het centrum van ons moederbedrijf Koninklijke Van der Most B.V. met 20.000 palletplaatsen.

Alle 3 de distributiecentra zijn geconditioneerd, beveiligd conform de ISO 27001 voorschriften én zijn verspreid over het land zodat we snel kunnen schakelen in de planning bij bijvoorbeeld spoedopdrachten.

Het transport vindt plaats middels onze logistieke partners die beschikken over vrachtwagens met Euro-6 motoren die voldoen aan de laagste CO2 emissienormen, vastgesteld door de EU. Dienen de producten met spoed te worden afgeleverd? Dan leveren we de producten af middels ons eigen wagenpark, bestaande uit 3 bestelauto’s!

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?