Vacature: Teamleider Logistiek (40 uur)

In ons magazijn is het altijd een drukte van belang! Vrachtwagens die rollen papier komen brengen en met volle pallets weer vertrekken. Grondstoffen die van en naar de machines getransporteerd moeten worden. De administratieve verwerking van deze in- en output moet kloppen als een bus. Om de logistiek in en rond ons magazijn vlekkeloos te laten verlopen, zijn wij op zoek naar een Teamleider Logistiek!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Teamleider Logistiek en bent samen met jouw team verantwoordelijk voor de dagelijkse werkzaamheden in en rondom het magazijn. Jij stelt de  dagelijkse prioriteiten vast zodat de productie op schema loopt en de leveringen tijdig de deur uit gaan.
Jij coördineert de werkzaamheden voor de logistiek medewerkers zoals het in- en afboeken van de voorraad en het zorgen voor voldoende (pallet)voorraad. Ook help je mee met de dagelijkse logistieke werkzaamheden, zoals orderpicken, laden en lossen en het besturen van de heftruck. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van contact met het logistieke centrum in Heerde. In deze functie is het van belang dat je ervaring hebt met het aansturen van medewerkers en prioriteiten kan stellen. De werkzaamheden vinden overdag plaats van maandag t/m vrijdag.

Wie ben jij?
•  Je bent een ervaren specialist in de logistiek;
•  Je bent in het bezit van een hef- en reachtruckcertificaat;
•  Je werkt secuur, hebt een aangeboren gevoel voor kwaliteit;
•  Je coördineert de werkzaamheden van acht logistiek medewerkers;
•  Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse en Duitse taal;
•  Je bent leergierig, flexibel en kan goed met tijdsdruk omgaan.

Wij bieden:

Een werkplek binnen een stabiele organisatie in een hecht en betrokken team met goede arbeidsvoorwaarden volgens de grafische cao. Kenmerkend voor ons familiebedrijf zijn de open cultuur, daadkracht en informele sfeer. Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws op onze website: www.moduliprint.com.

Geïnteresseerd?
Laat ons weten waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Mail of bel ons: solliciteren@moduliprint.com / +31 (0)475 58 24 00

Wie zijn wij?
Moduli Print is grafisch producent en dienstverlener en sinds 2018 onderdeel van Koninklijke Van der Most. Bij Moduli Print produceren wij grafische producten in eigen huis en verzorgen de dienstverlening rondom deze producten zoals de vormgeving en logistieke afhandeling. Dit doen we samen met ruim 300 collega’s op drie locaties; op ons hoofdkantoor in Heerde, in Beegden en in Deventer