Vacature: Rotatie Offsetdrukker

Wij zoeken een kwaliteitsbewuste, flexibele collega voor onze rotatiedrukpersen. Op deze drukpersen vervaardig je drukwerk voor onze nationale en internationale opdrachtgevers. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zie jij een functie binnen een hecht team van bevlogen collega’s wel zitten? Lees dan verder!

Wat ga je doen?

Als rotatiedrukker ben je verantwoordelijk voor jouw drukpers en houd je overzicht over het gehele drukproces. Op de pers maak jij divers drukwerk van hoge kwaliteit voor onze opdrachtgevers. De drukpers werkt optimaal doordat je continu bezig bent deze in- en bij te stellen, de output te controleren en de prestaties te loggen. Hoe belangrijk goed onderhoud is, weet jij als geen ander. De werkzaamheden vinden plaats in de tweeploegendienst (6.15 – 14.15 uur en 14.15 – 22.15 uur)

Wie ben jij?

  •   Je hebt technisch inzicht en bent nauwkeurig;
  •   Je hebt een probleemoplossend vermogen;
  •   Affiniteit en/of ervaring in het grafische vakgebied is een pre.

Sta je nog aan het begin van je carrière en heb je een technische opleiding afgerond? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. Door middel van een intern opleidingstraject leiden wij jou op tot offsetdrukker.

Wat bieden wij?

  •   Een fulltime dienstverband bij een internationaal opererende organisatie;
  •   Een fijne werkplek in Beegden;
  •   Vriendelijke collega’s die hard werken en gezelligheid goed kunnen combineren;
  •   Een veelzijdigheid aan producten en diensten, jouw dag is nooit saai!

Geïnteresseerd?

Beschrijf kort waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Stuur dit op naar: solliciteren@moduliprint.com.

Wie zijn wij?

Moduli Print is allround grafisch producent en dienstverlener en sinds 2018 onderdeel van Koninklijke Van der Most. Bij Moduli Print produceren wij grafische producten in eigen huis en verzorgen we de dienstverlening rondom deze producten zoals de vormgeving en de logistieke afhandeling. Dit doen we samen met 300 collega’s op twee locaties; op ons hoofdkantoor in Heerde en in Beegden.