Vacature: Productiemedewerker

In onze drukkerij in Beegden vervaardigen wij divers drukwerk voor onze nationale en internationale opdrachtgevers. Wij zoeken hulpkrachten die het geproduceerde drukwerk netjes, zorgvuldig en op volgorde inpakken. Ben jij op zoek naar een baan met een variëteit aan werkzaamheden binnen een hecht team van betrokken collega’s. Lees dan verder! 

Wat ga je doen? 

Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor het op correcte wijze verpakken van het drukwerk. Dit doe je samen met een collega. De werkzaamheden zijn overzichtelijk; voor jou is het duidelijk wat er van je verwacht wordt. Naast het inpakken van het drukwerk horen het schoonmaken en opruimen van jouw werkplek en de machines tot het takenpakket. Wij zoeken een gemotiveerde collega die zorgvuldig te werk gaat, weet van aanpakken en zelfstandig kan werken. De werkzaamheden vinden plaats in de tweeploegendienst met de volgende tijden: 6.15 – 14.15 uur I 14.15 – 22.15 uur. Daarnaast kan het voorkomen dat er, in overleg, in drieploegendienst gewerkt wordt. 

 Wie ben jij? 

  • Je bent fysiek fit en houdt van inpakken en aanpakken; 
  • Je werkt nauwkeurig en geconcentreerd bij repeterende taken. 

Wat bieden wij? 

  • Een fulltime dienstverband binnen een hecht familiebedrijf; 
  • Vriendelijke collega’s die hard werken en gezelligheid goed kunnen combineren; 
  • Een veelzijdigheid aan producten en diensten, jouw dag is nooit saai! 

Geïnteresseerd?

Beschrijf in je motivatie waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie. Stuur dit voor 30 april samen met je CV op naar: solliciteren@moduliprint.com.

Wie zijn wij? 

Moduli Print is allround grafisch producent en dienstverlener en sinds 2018 onderdeel van Koninklijke Van der Most. Bij Moduli Print produceren wij grafische producten in eigen huis en verzorgen de dienstverlening rondom deze producten zoals de vormgeving en de logistieke afhandeling. Dit doen we samen met 300 collega’s op twee locaties; op ons hoofdkantoor in Heerde en in Beegden.