Vacature: Operator Vergaarmachine

Vacature
Moduli Print is allround grafisch producent en dienstverlener en sinds 2018 onderdeel van Koninklijke Van der Most. Bij Moduli Print produceren wij grafische producten in eigen huis en verzorgen de dienstverlening rondom deze producten zoals de vormgeving en de logistieke afhandeling. Dit doen we samen met 300 collega’s op twee locaties; op ons hoofdkantoor in Heerde en in Beegden.

Ter versterking van onze vestiging in Beegden zijn wij op zoek naar een fulltime beschikbare:

Operator Vergaarmachine

Drukwerk, vers van de pers, is meestal niet direct gebruiksklaar. Het moet bijvoorbeeld tot een brochure worden verwerkt of tot het juiste formaat worden gesneden. De finishing touch zit vaak in de nabewerking en veredeling van het drukwerk dit doen wij in Beegden op de afdeling Nabewerking!

Wie zoeken wij?
Jij bent de specialist van de vergaarmachine. Hierdoor komt het drukwerk netjes op volgorde te liggen en verzameld. Voor het in- en omstellen van de machine draai jij je hand niet om en ook het oplossen van (kleine) storingen is geen probleem. Naast jouw werkzaamheden aan de vergaarmachine wordt je ook ingezet bij het snijden, boren, hechten en vouwen van drukwerk. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde collega die weet van aanpakken en zelfstandig kan werken.

Let op! De werkzaamheden vinden plaats in een 2-ploegendienst waarbij je werkt in de volgende tijdsblokken: 6.15 – 14.15 uur / 14.15 – 22.15 uur.

Functie eisen:

  • Minimaal MBO-3 werk- en denkniveau, door opleiding of ervaring verkregen;
  • Voldoende interesse en vaardigheden in de techniek om de machine te bedienen;
  • Je werkt secuur en schakelt makkelijk tussen verschillende opdrachten;
  • Bij voorkeur aantoonbare grafische kennis.

Wij bieden:
Een werkplek binnen een stabiele organisatie in een hecht en betrokken team met goede arbeidsvoorwaarden volgens de grafische cao. Kenmerkend voor ons familiebedrijf zijn de open cultuur, daadkracht en informele sfeer. Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws op onze website: www.moduliprint.com.

Geïnteresseerd? Stuur dan voor 10 oktober 2021 je motivatiebrief en CV naar solliciteren@moduliprint.com. Voor meer informatie kan je hier ook terecht!