Vacature: Logistiek medewerker

Moduli Print is allround grafisch producent en dienstverlener en sinds 2018 onderdeel van Koninklijke Van der Most. Bij Moduli Print produceren wij grafische producten in eigen huis en verzorgen de dienstverlening rondom deze producten zoals de vormgeving en logistieke afhandeling. Dit doen we samen met ruim 300 collega’s op drie locaties; op ons hoofdkantoor in Heerde, in Beegden en in Deventer. Ter versterking van onze vestiging in Beegden zijn wij op zoek naar een fulltime beschikbare:

Logistiek medewerker

In ons magazijn is het altijd een drukte van belang: vrachtwagens die rollen papier komen brengen en met volle pallets weer vertrekken, grondstoffen die van en naar de diverse machines getransporteerd moeten worden en het administratief verwerken van deze in- en output in ons ERP-systeem. Wij zoeken een fulltime beschikbare logistiek medewerker, met heftruck-certificaat, die ons hierbij gaat helpen!


Wie zoeken wij?

Jij bent de specialist van het magazijn, die met behulp van een hef- of reachtruck de binnenkomende grond- en hulpstoffen op locatie zet en de machines bevoorraad. Zo voorzie je jouw collega’s tijdig van de juiste materialen, zodat zij zich kunnen richten op de productie van de mooiste grafische producten. Jij kan als geen ander deze bedrijvigheid in goede banen leiden en bent niet bang om je handen uit de mouwen te steken. Is het voor jou geen probleem om zelfstandig of in teamverband te werken en weet je van aanpakken? Solliciteer dan direct!


Functie eisen:

•  MBO-3 werk- en denkniveau, door opleiding of ervaring verkregen;
•  Je bent in het bezit van een hef- en reachtruckcertificaat;
•  Je werkt secuur en hebt een aangeboren gevoel voor kwaliteit;
•  Je bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling, en beheerst de Nederlandse taal;
•  Je bent leergierig, flexibel en kan goed met de tijdsdruk omgaan.


Wij bieden:

Een werkplek binnen een stabiele organisatie in een hecht en betrokken team met goede arbeidsvoorwaarden volgens de grafische cao. Kenmerkend voor ons familiebedrijf zijn de open cultuur, daadkracht en informele sfeer. Kijk voor meer informatie en het laatste nieuws op onze website: www.moduliprint.com.

Geïnteresseerd? Stuur dan voor 30 april je motivatiebrief en CV naar solliciteren@moduliprint.com. Voor meer informatie kan je hier ook terecht!